Κυριακή 1 Μαΐου 2005

Κατεδαφιστέα η κεραία του ΟΤΕ στο Μαρούσι


Το τελευταίο διάστημα "νομικά"-μετά την απόφαση του Στε - έχουν πέσει όλες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας της χώρας , σε βαθμό που είναι να απορεί κανείς πως έχουμε ακόμα σήμα στα κινητά μας.
Σ' αυτά τα πλαίσια η διεύθυνση πολεοδομίας του δήμου Αμαρουσίου έκανε δεκτή την αίτηση του Συλλόγου των κατοίκων στο Ψαλίδι, απορίπτοντας την αντίστοιχη αίτηση-ένσταση του ΟΤΕ και έκρινε την κεραία του ΟΤΕ αυθαίρετη κατασκευή ζητώντας απο τον εισαγγελέα την συγκρότηση συνεργείου κατεδάφισης.
Οι κάτοικοι βέβαια μέσω του Συλλόγου τους είναι πολύ δίσπιστοι και με το δίκιο τους, μιάς και πριν 2 χρόνια είχε επιβληθεί στον ΟΤΕ για τον ίδιο λόγο πρόστιμο ύψους 15.000 ευρω, χωρίς να γίνει τίποτα! Τίποτα δεν έχει γίνει και μέχρι τώρα παρ'ότι η απόφαση της πολεοδομίας έχει κοινοποιηθεί στον εισαγγελέα εδώ και 2 μήνες. Προειδοποιούν λοιπόν ότι θα αντιδράσουν δυναμικά, καταλαμβάνοντας τον χώρο που είναι εγκατεστημένη η κεραία !
Η δισπιστία τους μεγαλώνει και απο το γεγονός πως ανακοινώθηκε για άλλη μιά φορά ότι ξεκινούν τα έργα για το δίκτυο αποχέτευσης, που εδώ και 2-3 δεκαετίες ματαίως περιμένουν να συνδεθούν και … τους συνδέουν αναλόγως !
Τέλος δεν αποκλείεται η εξαγγελία γεφυριών, ποταμών, ακόμα και θάλλασας στο Ψαλίδι, μιάς και απομένει μόλις 1,5 χρόνος για τις δημοτικές εκλογές !