Παρασκευή 4 Μαρτίου 2005

Γ ενικό Α στυνομικό Δ ελτίο Α υθαιρεσίας


Επιχείρηση POLISΠραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο στην Αθήνα και πέρασε
στα ψιλά των εφημερίδων και των δελτίων ειδήσεων.
Oι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν προληπτικούς ελέγχους για τυχόν τέλεση διαφόρων αδικημάτων γενικώς στους δρόμους.
Ελέγχθηκαν 11.000 πολίτες και 5.000 οχήματα και η σοδειά ήταν 642 πολίτες.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας κατέληγε “oι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν για την εμπαίδωση κλίματος ασφάλειας στους πολίτες” !
Συμπέρασμα : Oσοι ένοιωσαν ασφάλεια είναι πολίτες, όσοι ένοιωσαν ανασφάλεια είναι εργαζόμενοι, μετανάστες,νέοι, αγωνιστές κλπ !

POLIS by nightΑν παρ’όλα αυτά κάποιοι θέλουν να είναι απλώς πολίτες και επέλεξαν να πραγματοποιήσουν απλώς την νυκτερινή τους διασκέδαση σε κάποιο μπαράκι ή άλλο νυκτερινό κέντρο μην νομίζουν ότι είναι και τόσο εύκολο.
Η αστυνομία φροντίζει να τους πάει στην άλλη κατηγορία των ανασφαλών εργαζόμενων,μεταναστών κλπ.
Σε επιχειρήσεις που πραγματοποίησε σε διάφορα νυκτερινά κέντρα για εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών εκατοντάδες θαμώνες υπέστησαν τον εξευτελισμό της δημόσιας σωματικής έρευνας και του όχι ιδιαίτερης ευγένειας ελέγχου απο τους “άνδρες με τα μαύρα “.
Για τη σοδειά συλήψεων δεν μάθαμε. Μάθαμε όμως ότι απο το δικαστικό κύκλωμα που αποκαλύφθηκε πρόσφατα , μερικές υποθέσεις μεγαλεμπόρων ναρκωτικών παραγράφτηκαν !

POLIS by Marousi
Το Μαρούσι πάντα πρωτοπόρο καθ’ότι ολυμπιακός δήμος με δήμαρχο in έχει το δικό του POLIS παλαιώθεν.
Οπως είναι γνωστό στην Κηφισίας στο ύψος της παλιάς ΗΒΗ στην οροφή του μεφαλοπρεπούς γυάλινου κτιρίου δεσπόζει η ταμπέλα BABIS VOVOS POLIS.
Ωστόσο δεν μπορούσαμε να μείνουμε στα παλιά, η εποχείρηση POLIS ήρθε και στο Μαρούσι.
Στον σταθμό ΗΣΑΠ πραγματοποιήθηκαν δεκάδες προσαγωγές κυρίως μεταναστών για εξακρίβωση στοιχείων και εντοπισμό πιθανών πλαστών νομιμοποιητικών εγγράφων.
Τουλάχιστον σε μία περίπτωση γνωστός εργαζόμενος σε επιχείρηση του κέντρου ξυλοκοπήθηκε απο τους αστυνομικούς κατά την προσαγωγή του πριν αφαιθεί ελεύθερος αφου δεν προέκυψε τίποτα εις βάρος του.
Ενας “πολίτης” λιγότερο !

Β.Γ