Παρασκευή 4 Ιουνίου 2004

Εξω οι φασίστες απο το Μαρούσι.!


Ηταν ένα απο τα συνθήματα που φώναζαν οι νεολαίοι της Αντικαπιταλιστικής Συμμαχίας Μαρουσιού στην εξόρμηση που έκαναν στον σταθμό ΗΣΑΠ στο Μαρούσι την Τετάρτη 26 Μάη την ώρα της “ Κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης “ του Βορίδη στα γραφεία του απέναντι από τον σταθμό.
Ταυτόχρονα “ οι νεολαίοι “ του Βορίδη είχαν στήσει το δικό τους τραπεζάκι στο σταθμό και φώναζαν τα δικά τους συνθήματα :
O πόλεμος των συνθημάτων σε συνδυασμό με την διακριτική παρουσία της αστυνομίας ( μία κλούβα ΜΑΤ και δεκάδες ασφαλίτες με πολιτικά … μόνο ! ) ήταν πράγματι κάτι πρωτόγνωρο για τους περαστικούς από το σταθμό του ΗΣΑΠ , και πάντως κάτι διαφορετικό απο το υποτονικό έως λαπαδώδες προεκλογικό κλίμα .
Μερικά από τα συνθήματα :
Φασίστες : EΞΩ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ !
Αντικ.Συμ.: EΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ !
Φασίστες : EΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !
Αντικ.Συμ.: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ !
Η ανταλλαγή συνθημάτων συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της μεγαλειώδους συγκέντρωσης των φασιστών στα γραφεία του δεύτερου ορόφου!
Η παρέμβαση των νεολαίων της αντικαπιταλιστικής συμμαχίας αν μη τι άλλο πρόσφερε μεγάλη περιβαντολογική υπηρεσία στο Μαρούσι προσπαθώντας να εξουδετερώσει την οικολογική καταστροφή από την ηχορύπανση που προκαλούσαν τα φασιστικά συνθήματα μεσω της αντιστρόφως ανάλογης με το μέγεθος της συγκέντρωσης ( του δεύτερου ορόφου ) μικροφωνικής εγκατάστασης.
Με αυτά και με εκείνα, μιά η κλούβα στον σταθμό, μιά οι σκούπες και οι προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων φαίνεται πώς αρχίζουμε να καταναλώνουμε κανονικά θέλουμε δεν θέλουμε, το προιόν ( κατά Βουλγαράκη ) της ασφάλειας των ολυμπιακών αγώνων .
Υ.Γ : Με τις κάμερες τι γίνεται ;