Πέμπτη 10 Ιουνίου 2004

Διαμαρτυρία των κατοίκων του Αγίου Θωμά για την αποχέτευση !

Ο Άγιος Θωμάς στο Μαρούσι είναι μια περιοχή  ανάμεσα στις  ολυμπιακές εγκαταστάσεις, στην Αττική οδό ,  και την Κηφισίας.

Φιλέτο θα χαρακτηρίζονταν με κάθε μετριοπάθεια από τους καρχαρίες του  real estate που τρέφονται από την γύρω περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτήν λοιπόν την περιοχή που πολλά σπίτια είναι  σχεδόν μεσοτοιχία με το δημοσιογραφικό χωριό και το  εμπορικό κέντρο του Λάτση της χλίδας και της γκλαμουριάς δεν υπάρχει αποχέτευση !

Οι κάτοικοι που ήλθαν διαμαρτυρόμενοι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  ( έχει γίνει μόνιμη κατάσταση πλέον οι διαμαρτυρίες στο Δ.Σ )  ήταν πραγματικά έξαλλοι. Είχαν ετοιμάσει υπομνήματα προς κάθε αρχή που εμπλέκονταν , και διατυμπάνιζαν ότι εμπαίζονται εδώ και  20 χρόνια !

 “ Έχετε δίκιο , τους αναγνώρισαν οι διοικούντες το Δήμο και δεσμευόμαστε….. κλπ, κλπ.  Δίκιο έχουμε, αποχέτευση δεν έχουμε απάντησε εύστοχα κάποιος.

Φυσικά κανείς δεν συγκινήθηκε ιδιαιτέρως από την καθιερωμένη κοκορομαχία

 Ρώτα–Τζανίκου, ακόμα και όταν εκτοξεύτηκε μικρόφωνο στο κέντρο της αίθουσας !

   Παρ΄ όλα αυτά δεν έλειψε και το χιούμορ :

“ Όταν γύρω μου χορεύουνε τα δις, σ’ εμένα κάθε μήνα περνάει ο βοθρατζής “ αυτοσχεδίασε πολύ επιτυχημένα κάποιος παραφράζοντας το γνωστό σύνθημα …. Όταν γύρω σου χορεύουνε τα δις, είναι τραγικό να είσαι εθελοντής !

 Φίλοι κάτοικοι του Άγιου Θωμά   είμαστε αλληλέγγυοι μαζί σας  και σας ευχόμαστε καλό κουράγιο .

Να ξέρετε  όμως όσο αφορά τα ιπτάμενα μικρόφωνα ότι τα “ αποχετευτικά λύματα “  παραμένουν ίδια, οι μύγες είναι που αλλάζουν !